Política de privacitat

Sofos Energia SL, (en endavant, Responsable), és el responsable de l’tractament de les dades personals de l’Usuari i
l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27
d’abril (GDPR ) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la següent
informació de l’tractament:

Cap de l’tractament

  • Mantenir una relació contractual, així com gestionar l’accés i utilització dels Serveis a l’Usuari.
  • Mantenir una relació comercial amb l’Usuari.
  • Remetre butlletins i comunicacions comercials sobre els productes i serveis de Sofos Energia.
Les operacions previstes per realitzar el tractament són:
  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries, comunicacions en referència als Serveis, qüestions
    tècniques o canvis en els mateixos, per correu electrònic, SMS, WhatsApp, comunitats socials o qualsevol altre
    mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions . Aquestes comunicacions
    seran realitzades pel Responsable i relacionades amb els seus Serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors
    amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les
    dades personals.
  • Les dades rebudes per qualsevol dels mitjans i / o canals de contacte indicats en el lloc web, s’utilitzen amb
    la finalitat de gestionar les sol·licituds o incidències comunicades pels interessats.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de
    qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
  • Gestionar l’accés i la utilització dels Serveis a l’Usuari.

Base jurídica de l’tractament

  • L’usuari ha donat el seu consentiment.
  • Per respectar una obligació contractual amb l’Usuari.
  • Per complir les obligacions legals.
Criteris de conservació de les dades
Es conservaran durant no més temps de l’necessari per mantenir el cap de l’tractament i quan ja no sigui necessari
per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la
destrucció total dels mateixos.
En compliment de les disposicions de la Llei 25/2007, de 18 d’octubre, de conservació de dades relatives a les
comunicacions electròniques ia les xarxes públiques de comunicacions, Sofos Energia haurà de retenir determinades
dades generades o tractades pels mateixos, per tal de possibilitar que disposin d’ells els agents facultats.
Comunicació de les dades El responsable informa i garanteix expressament a l’usuari que les
seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, a excepció de:
  • En aquells casos en què sigui necessari per a la prestació de determinats serveis, incloent a títol enunciatiu
    però no limitatiu com el registre i / o transferència de noms de domini, on les dades personals de la persona
    interessada poden ser cedits o comunicats a la Autoritat o Òrgan Nacional o Internacional Registrant competent,
    encarregada de l’registre de l’Nom de Domini que es tracti.
  • Proveïdors que necessitin accedir a les seves dades per a la prestació de serveis que Sofos Energia hagi
    contractat a aquests proveïdors, i amb els quals té subscrits els contractes de tractament de dades personals
    necessàries i exigits per la normativa per protegir la seva privacitat.
  • Administracions Públiques i bancs per al compliment de les obligacions legals a què Sofos Energia està subjecte
    per la seva activitat.
Com a requisit establert per la ICANN, el titular d’un servei contractat Sofos Energia que inclogui un
nom de domini autoritza la publicació de les dades relatives a l’Titular d’el domini que, segons la normativa, ha de
ser accessible públicament a través de WHOIS.
Drets que assisteixen a l’Usuari
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició a l’el seu
    tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no
    s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets
Si desitja exercir algun dels drets exposats, preguem que ens enviï un correu o electrònic a info@sofosenergy.com
amb totes les seves dades incloent una còpia de l’DNI, o una carta a l’adreça:
Sofos Energia, S.L.
Carrer Gras N7-5H, 26002 Logronyo (La Rioja).

Caràcter obligatori de les dades proporcionades

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, en el formulari
de contacte o al de compra, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són
necessàries per atendre la seva petició , per part de l’prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps
restants. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’Responsable són veraces i es fa responsable de
comunicar qualsevol modificació de les mateixes.
Totes les dades sol·licitades a través de el lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la
prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la
informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

Mesures de Seguretat

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el responsable està
complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR per al tractament de les dades personals de la seva
responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en el article 5 de l’GDPR, pels quals són tractats de
manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitats al que és
necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.
El responsable garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per
aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR per tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i
els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.
Darrera actualització 7 de desembre de 2020.