QUÈ FEM

Sofos Energia, amb seu a Lleida, on té les oficines centrals, desenvolupa l’activitat des de 2004 en el sector de les energies renovables. Som especialistes en instal·lacions “claus en mà” d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum i instal·lacions fotovoltaiques aïllades de la xarxa elèctrica.

Ens encarreguem del disseny i de la planificació del projecte, de la tramitació de permisos, del subministrament de materials i de la construcció, la legalització i del posterior manteniment de les instal·lacions, per a garantir una millor qualitat del servei.

QUI SOM

Sofos Energia disposa d’un equip multidisciplinari altament qualificat, sòlidament format i en constant evolució i creixement, format per enginyers, tècnics de vendes, instal·ladors i personal d’administració. Apostem pel talent, la col·laboració i l’esforç conjunt per tal d’aconseguir els millors resultats. I, per això, comptem amb professionals altament especialitzats i amb vocació de treball en equip, els quals aporten el millor de si mateixos a cada projecte.

La investigació és una de les nostres prioritats, així com el compromís per a oferir la màxima qualitat i eficiència en el camp de les energies renovables, tot adaptant-nos a les necessitats de cada client. També disposem d’un equip de muntadors propi per a la construcció de les instal·lacions d’energies renovables, a més d’un important nombre d’empreses col·laboradores.

Raúl Martínez
Raúl MartínezDirecció General
Miguel Jarque
Miguel JarqueDepartament Comercial
Francesca Ibáñez
Francesca IbáñezDepartament de Manteniment i Gestions
Sergio Alegre
Sergio AlegreDepartament d'Obra i d'Operacions
Carla García
Carla GarcíaDepartament d'Administració

OFICINES DE SOFOS ESPANYA

Sofos Espanya
Sofos Energia, SL
Polígon CIM – Els Frares
Vial A, Nau 5
25191 Lleida
Tel. 973 224 869
sofos@sofos.es