QUÈ FEM

Sofos Jamaica desenvolupa la seva activitat al país des de 2012 en el sector de les energies renovables, establint-se oficialment com Sofos Jamaica Ltd. Sofos Jamaica és especialista en instal·lacions “claus en mà” d’energia solar fotovoltaica connectada a xarxa (principalment d’autoconsum) per als sectors comercial i industrial.

Des de les nostres oficines a Kingston, en constant col·laboració amb les oficines centrals de Sofos Group a Espanya, realitzem el disseny i planificació de projectes, ens encarreguem de la tramitació de permisos, del subministrament de materials i de la construcció, legalització i posterior manteniment de les instal·lacions, per garantir la major qualitat del servei.

Jamaica és un país ric en recursos naturals com el sol, el vent, la biomassa i la força de les ones. Gràcies a la generació d’energia mitjançant aquests recursos renovables, com és el cas de l’energia solar fotovoltaica, els jamaicans tenim davant nostre una excel·lent oportunitat per reduir els alts costos de l’energia, alhora que es contribueix a millorar el medi ambient.

QUI SOM

Sofos Jamaica compta amb un equip multidisciplinari altament qualificat, sòlidament format i en constant evolució i creixement, format per enginyers, tècnics de vendes, instal·ladors i personal d’administració.

Apostem pel talent, la col·laboració i l’esforç conjunt per aconseguir els millors resultats. I per a això, comptem amb professionals altament especialitzats i amb vocació de treball en equip que aporten el màxim de si mateixos en cada projecte.

La recerca és una de les nostres màximes prioritats així com el compromís per oferir la màxima qualitat i eficiència en el camp de les energies renovables, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Disposem, també, d’un equip de muntadors propi per a la construcció de les instal·lacions d’energies renovables, a més d’un important nombre d’empreses col·laboradores.

Per a Sofos Jamaica l’ocupació de residents locals és un compromís, mantenint una ràtio d’ocupació de 70-30 empleats jamaicans respecte a europeus.

David Pijuan
David PijuanCountry Manager
Tashane Irving
Tashane IrvingProject Manager
Glaister Campbell
Glaister CampbellAdministrator Manager
Daniel Blanco
Daniel BlancoProject Manager
Henry McFarlane
Henry McFarlaneMaintenance Manager

Oficines de Sofos Jamaica

Sofos Jamaica
Sofos Jamaica Limited
Shop #2, Loshusan’s New Kingston
1-5 Tobago Avenue. Kingston 5
Jamaica
Tel. +1 876 665 3934