Empresa

Fundat a Espanya el 2004 per Juan Mayoral i Mónica Cabado, Sofos és un grup empresarial que desenvolupa la seva activitat en el sector de les energies renovables, sent especialistes en energia solar fotovoltaica, amb una cartera, a data de 2019, de més de 350 projectes realitzats i una potència total acumulada de més de 35 MW.

Des de pràcticament els seus inicis Sofos ha disposat d’una clara vocació per obrir-se a nous mercats internacionals amb l’objectiu d’exportar a tothom la seva experiència en el camp de les energies renovables. En aquest sentit, en els últims anys ha ampliat i consolidat la seva expansió a la zona del Carib i Llatinoamèrica.

Fruit d’aquesta expansió, el 2015 Sofos compta ja amb les seves oficines centrals a Espanya i amb set delegacions (Sofos Espanya, Sofos Dominicana, Sofos Jamaica, Sofos Puerto Rico, Sofos Brasil, Sofos Centreamèrica i Sofos Colòmbia). Als països en els quals tenim presència som capdavanters del nostre sector i oferim la realització “claus en mà” d’instal·lacions fotovoltaiques connectades a xarxa (principalment d’autoconsum) per als sectors comercial i industrial, així com la seva posterior operació i manteniment.

A més, la nostra vocació de lideratge i la nostra presència internacional (disposem també d’una subseu corporativa a la ciutat de Miami als Estats Units) ens permeten actuar amb màxima competitivitat en l’execució de grans projectes internacionals d’energia solar fotovoltaica. En aquest camp oferim la realització d’EPC, BOS de grans parcs fotovoltaics principalment en el continent americà, però també en altres zones del planeta a petició dels nostres clients.

CONSELL DIRECTIU

A Sofos comptem amb un equip d’enginyers sòlidament format i en constant evolució i creixement.

Apostem pel talent, la col·laboració i l’esforç conjunt per aconseguir els millors resultats. I per a això, comptem amb professionals altament especialitzats i amb vocació de treball en equip que aporten el màxim de si mateixos en cada projecte.

La recerca és una de les nostres màximes prioritats, així com el compromís per oferir la màxima qualitat i eficiència en el camp de les energies renovables, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Disposem, també, d’un equip de muntadors propi per a la construcció de les instal·lacions d’energies renovables, a més d’un important nombre d’empreses col·laboradores..

Juan Mayoral
Juan MayoralPresident i CEO
Raúl Martínez
Raúl MartínezGeneral Manager
Paula Guiu
Paula Guiu CFO - Chief Financial Officer
Mónica Cabado
Mónica CabadoCo-Founder

Oficines centrals i delegacions

Oficines centrals
ESPANYA
Sofos Energia, SL
Polígon CIM – Els Frares. Vial A, Nau 5
25191 Lleida (Spain)
Tel. +34 973 224 869
sofos@sofosenergy.com

Delegació
REPÚBLICA DOMINICANA
Sofos Dominicana SRL
Av. John Kennedy 64,
Ens. La Fe
Santo Domingo
Tel. +34 973 22 48 69

Delegació
JAMAICA
Sofos Jamaica Limited
Shop #2, Loshusan’s New Kingston
1-5 Tobago Avenue. Kingston 5
Jamaica
Tel. +1 876 665 3934

Delegació
PUERTO RICO
Sofos Puerto Rico LLC
1431 Ponce de Leon, Suite 401
San Juan, Puerto Rico 00907-4033
Tel. +1 (787) 605 36 96

Delegació
BRASIL
Sofos Brasil Energías renovaveis LTDA
Praça Olavo Bilac nº 28, sala 1107 – parte, Centro
Rio de Janeiro
Tel. +34 973 22 48 69

Delegació
COLOMBIA
Sofos Energía Colombia SAS
CL 75 Nº 5 88 P 4
Bogotá
Tel. +57 313 4618196

Delegació
EL SALVADOR
Sofos Energía El Salvador
Urbanización Lomas de San Francisco, Etapa lll
Avenida 2, Polígono “D” No. 9
San Salvador
Tel. +503 78547158